Ősök igaza

2009.11.14. 00:52

Az ember fiatalon mindent másképp lát. Nem tudja mit jelent az amikor a szülei a tanulásra buzdítják, nem érti miért szabnak határt az szabadságának, nem érti miért korlátozzák. Amikor az ember eléri a 30.-at valahogy minden megvilágosodik, mi volt az értelme a sok tiltásnak, a sok korlát értelmet nyer és az ifjú ember utólag mindenben igazat ad az ősöknek, akik olyan fiatalon mint most ő maga már tudták az igazat.

A sok ellenállás és lázadás értelmét veszti és átveszi helyét a késői beismerés. Mert az ember mindig a saját hibáiból akar és tud tanulni. Sajnos.

Ilyenkor nem marad más mint a beismerés, hogy volt abban valami igazság amit egy lázádó kamasz csak falra hányt borsónak tekintett.

A bejegyzés trackback címe:

https://napipara.blog.hu/api/trackback/id/tr971523852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása